We zijn het afgelopen decennium erg vooruit gegaan qua technologie, zo ook met auto’s. Waar eerst auto’s op benzine of diesel reden is het tegenwoordig mogelijk om auto’s op elektriciteit te laten rijden. Je zult dan ook vast wel eens een keer een laadpaal bij een bedrijf gezien hebben of op een openbare plek. Je kunt laadpalen tegenwoordig overal vinden.

Laadpalen kunnen dan ook zeer interessant zijn voor bedrijven. Dit om een aantal redenen:

1. Service

Als er een laadpaal voor bezoekers is, kun je dit zien als een stukje service. Terwijl zij namelijk naar hun geplande afspraak gaan kan de auto opladen en kunnen ze met een vollere auto weggaan. Wat dus een vorm van service is.

2. Duurzaamheid

Doordat klanten en medewerkers zien dat er een laadpaal voor de deur zien staan weten zij dat je als bedrijf groei en duurzaamheid stimuleert. Ook kan het nog eens zo zijn dat je medewerkers stimuleert om ook elektrisch auto te gaan rijden, er staan tenslotte toch een oplaadpunt voor de deur.

3. Kosten besparing

Nog een reden om over te stappen op laadpalen is dat elektriciteit een stuk goedkoper is dan diesel of benzine. De investering in een aantal laadpalen aanschaffen is het dubbel en dwars waard, je bespaart uiteindelijk best wel wat geld.

Het is nu wel vrij duidelijk dat een laadpaal een goede investering voor een bedrijf is. Bent u benieuwd geworden naar alle mogelijkheden kijk dan snel op: laadpaal bij bedrijf voor meer mogelijkheden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *