Wellicht heb je de leeftijd bereikt dat je mag gaan voor jouw auto rijbewijs en daar hoort natuurlijk ook een stukje theorie bij. Niet iedereen slaagt in 1 keer voor het halen van zijn auto theorie. Er zijn zelfs een hoop mensen die er wel meer dan 2 keer over doen. Dit kost veel extra geld en je wilt natuurlijk snel die theorie in de zak steken.  Wil jij jouw auto theorie oefenen? Dan helpt theorie.nl jou graag.

Het theorie-examen

Het examen bestaat uit een aantal theorie vragen. Dit zijn feitjes die je moet weten over verkeersborden, maximale snelheden, knoppen in de auto etc. Als je dit goed leert kun je hier eigenlijk een 10 voor halen. Dit is dus een kwestie van stampen. Het gene wat vaak moeilijk is, is het onderdeel gevaarherkenning. Dit is al een aantal jaren een vast onderdeel en is een goede toetsing om te kijken of je goed kunt reageren op (gevaarlijke) situaties in het verkeer. Dit onderdeel bestaat uit 25 vragen en per vraag heb je 8 seconden de tijd om te antwoorden. In het verkeer moet je ook snel kunnen beslissen, dus vandaar een tijdsbalk. Je krijgt een plaatje te zien die een situatie schetst die in het echt ook kan voorkomen. Jij moet dan beslissen of je moet remmen, gas moet loslaten of niets moet doen. De beste manier om je hierop voor te bereiden is door te oefenen en dat kan op theorie.nl

Oefenen voor het auto theorie-examen

Op Theorie.nl kun je jouw theorie examen oefenen. Dit is precies een examen die je ook zou krijgen in het echt. Je kunt naar de website gaan en daar alvast de demo bekijken. Je kunt voor verschillende pakketten oefenen om te kiezen. Zo is het handig om de laatste 2 weken voor jouw rijexamen te oefenen. Doe dit natuurlijk wel als je alles al hebt geleerd. Voor 20 euro heb je dan onbeperkt toegang tot alle rijexamens gedurende een periode van 2 weken. Denk jij dat je minder tijd nodig hebt om jouw auto theorie te oefenen dan kun je ook kiezen voor een pakket voor 1 week of zelfs 24 uur. Na hoeveel keer heb jij jouw auto theorie gehaald?

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *