auto verkopen

Heeft u een auto waar u het liefst van af wilt? Dat kan zijn omdat de auto kapot is of gebreken vertoont. Wij kopen auto’s voor de autohandel of export maar ook voor het autodemontage bedrijf. Natuurlijk zijn we niet alleen op zoek naar auto’s met mankementen; ook voertuigen zonder gebreken kopen wij op. Via deze website proberen wij consument en ondernemers te bereiken die snel een goed handels bod op hun auto willen verkrijgen. Het maakt dan ook werkelijk niet uit wat voor auto u heeft. Van bestelwagen tot en met personenwagen kunt u bij ons aanbieden. U vult hier voor het contact formulier in met bijbehorende voertuig gegevens. Binnen enkele uren heeft u een bod op uw auto waar tegen u het voertuig vandaag nog kunt verkopen.

Heeft u een auto die overbodig is? Of die u eigenlijk helemaal niet gebruikt.

Natuurlijk kunt u overwegen om de auto particulier te verkopen. Meestal kunt u dan de hoogste verkoopopbrengst verkrijgen. Echter niet iedereen heeft behoefte aan kijkers aan de deur, laat staan de rompslomp die het allemaal met zich mee brengt. Uw auto verkoopt namelijk alleen maar als deze zich in een tip top staat bevindt. U zal de auto moeten wassen, poetsen en liefst nog laten voorzien van een nieuw jaar APK keuring. Eigenlijk moet u eerst investeren in uw auto voordat u ook maar een euro retour ontvangt. Wij begrijpen heel goed dat niet iedereen hier behoefte aan heeft. Daarom zijn wij gestart met deze website. Via ons ontvangt u namelijk snel een goed handels bod waartegen u de auto vandaag nog kunt verkopen. Geen weken wachten op de juiste klant! Nee wij betalen u direct contant of per bank uiteraard kunnen wij het voertuig direct vrijwaren. Gaat u akkoord dat wordt de auto al vaak binnen enkele dagen kosteloos bij u opgehaald.

Uw auto aanbieden; ontvang vandaag nog een direct bod.

Via deze auto inkoop website kunt snel en gemakkelijk uw auto onder de aandacht brengen. Onze inkopers bekijken graag welke waarde wij nog aan uw auto kunnen toekennen. Wellicht is juist uw auto zeer gewild of leent het merk, model zich zeer goed voor de export naar het buitenland. Wij beschikken namelijk over een groot netwerk van autohandelaren en auto-opkopers die direct een bod willen doen op uw auto! Bij ons geen 24 uurs veilingen met hoge provisie kosten. Nee, direct een bod van een RDW erkende handelaar. Gaat u akkoord dan halen wij de auto bij u aan huis of op de zaak op, gratis! Natuurlijk wordt de administratieve last compleet voor u verzorgd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *