auto verkopen

Bent u eigenaar van een auto die eigenlijk zijn beste tijd heeft gehad? Dan kunnen wij van autosloperij.com u ook helpen. Naast dat wij voertuigen kopen voor het beste handels kunt u bij ons ook terecht met uw oudere of kapotte auto of wel een demontage auto! Wanneer een auto enkele jaren oud is en behoorlijk wat kilometers heeft afgelegd, wordt goed onderhoud vaak niet of nauwelijks meer uitgevoerd. Wanneer de auto dan naar de garage wordt gebracht voor de jaarlijks terugkerende APK-keuring komen veel geborgen gebreken aan het licht. Meestal krijgt u dan van het garage bedrijf te horen dat u een grote repartie moet laten uitvoeren om er nog een jaar mee de weg op te mogen. Vaak is verkoop van het voertuig financieel veel interessanter. Zeker wanneer de reparatiekosten de dagwaarde van uw auto overstijgen.

Auto verkopen zonder APK-keuring.

Naast de inkoop van sloopauto’s en demontageauto’s is het bij ons ook mogelijk om uw auto aan te bieden waarvan de APK keuring is verlopen. Veel particulieren hebben een hekel aan de jaarlijks terugkerende keuring. Vaak moet u vernemen dat er te veel punten zijn waarop uw auto wordt afgekeurd en dan bedoelen we natuurlijk niet een kapot lampje Niet iedereen vindt het van zelfsprekend om zijn of haar auto te verkopen met een geldig keuringsbewijs. Ook uw auto met een verlopen APK keuring kopen wij op!

Natuurlijk zal u uw auto sneller particulier kunnen verkopen als de APK-keurig nog een jaar geldig is. Bij ons hoeft uw auto echter niet te beschikken over een geldige APK. Wij begrijpen heel goed dat u u geen behoefte heeft aan een hoge garagerekening wanneer u toch al voornemens bent om uw auto van de hand te doen. De meest loop en sloopauto die wij opkopen hebben vele kilometers asfalt afgelegd! Vaak zijn het auto’s met verschillende gebreken zoals een lekke uitlaat of een dynamo die niet bij laat. Dit is heel vervelend en erg on praktisch. Wij begrijpen heel goed dat u snel van dit probleem af wilt u wilt zich immers weer van a naar b kunnen verplaatsen. Naast dat wij u nog een leuke vergoeding betalen op de sloopauto zorgen wij er ook voor dat het voertuig binnen enkele werkdagen is opgehaald en afgemeld! U betaald dan geen vaste laste meer en kan rustig opzoek naar een vervangende auto

Heeft u een auto zonder geldig keuringsbewijs welke u liever direct verkoopt?. Meld uw auto dan aan; wij geven u binnen 24 uur het hoogste bod! Gratis ophalen + een vrijwaring + cash.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *