Als je de naam Eibach hoort vallen is de kans groot dat je meteen aan veren denkt!

De producten van Eibach, waaronder de befaamde veren, zijn ontworpen om aan de extreme eisen van racen te voldoen,

Het chassis van een voertuig is ontworpen om met een minimale kostprijs gemaakt te kunnen worden en moet goed geschikt zijn voor een gemiddelde bestuurder. In de wereld van carstyling houden echter van allesbehalve gemiddeld. We weten precies wat we willen van een voertuig. We willen een onmiddellijke respons, minder body roll, meer stabiliteit en verbeterde bochten. En we willen de look en feel die bij die kenmerken hoort – een lagere, meer gespierde, meer atletische houding.

Eibach-productietechnologie wordt erkend als toonaangevend in zijn vakgebied. Met hun hoogwaardige veerstaallegeringen, hun geavanceerde CNC-wikkelproces, hun hoogwaardige corrosiebescherming en de legendarische levensduur van de Eibach componenten zijn ze niet meer weg te denken in de markt.

Het Eibach productassortiment zet vooral in op het verbeteren van prestaties van auto’s op de weg en de prestaties van trucks en jeeps.

Eibach biedt een ruim assortiment, waaronder:

 • De PRO-KIT | Performance Springs
  Dit is een veel gemaakte keuze van autoliefhebbers wereldwijd!
  Het zorgt voor topprestaties, een lager zwaartepunt, en uitstekende rijprestaties.
  De Eibach Pro Kit is het perfecte antwoord voor de populairste straatauto’s.
  Het verbetert de prestaties en het uiterlijk van een voertuig drastisch.
  En dat is precies wat wij willen zien!

 • SPORTLINE | Sport Performance Springs
  Eibach SPORTLINE is de veren set met extreme prestaties voor de extreme liefhebber, degene die hunkert naar een raceauto attitude voor maximale wegprestaties. Door het zwaartepunt van je auto radicaal te verlagen, verminderen de SPORTLINE veren het squatten drastisch tijdens accelereren, bodyrollen in de bochten en naar voren duiken tijdens het remmen. Door gebruik te maken van een eigen, vooruitstrevend veerontwerp, bieden de SPORTLINE veren de ultieme balans tussen hoge prestaties, extreme verlaging en een comfortabele rijkwaliteit. In combinatie met de grotere wielen en banden van vandaag is het resultaat een auto die net zo goed werkt als hij eruitziet.

Een liefhebber zei over de Eibach veren “het is echt niet zo dat je continu door elkaar wordt geschud. Alleen in bochten merk ik (vooral wanneer ik deze snel ingaat) dat ik de wagen veel strakker kan besturen, omdat de veerweg net iets kleiner is. Het is een mooi compromis tussen sportiviteit en comfort. Ik zou zeggen gewoon doen”.

Eibach producten kun je kopen bij auto tuning onderdelen specialisten als Extreme-Carstyling. Recent zijn zij uitgebreid naar Engeland en bieden nu dus ook Eibach Suspension voor UK klanten aan. Leuk voor de Britten maar ook handig voor Nederlanders die naar het noorden verkast zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *