Het lijkt wel alsof iedereen rondrijdt op e-Bikes, toch hoor je regelmatig verhalen van mensen die niet helemaal tevreden zijn. Niet elke e-Bike is hetzelfde, en dat is goed want mensen hebben ook niet altijd dezelfde wensen en voorkeuren. Om ervoor te zorgen dat je online een e-Bike kunt kopen die aansluit bij jouw eisenpakket moet je zeker de tips op deze pagina lezen.

De webshop Fast & Furious maakt nieuwe elektrische fietsen kopen wel heel eenvoudig, met de beste merken en een ruime keuze aan prijsklassen vind je hier snel de elektrische fiets van jouw dromen!

Trapondersteuning voor, midden en achter

Een e-Bike kan niet zelfstandig rijden, je zult moeten trappen. Dat is een voordeel, want je hebt geen rijbewijs nodig, geen kenteken registratie en je hoeft geen helm te dragen. Maar niet elk type trapondersteuning is hetzelfde. De motor kan zich in het voorwiel bevinden, in het achterwiel en in het midden bij de trappers. De laatste methode is het fijnste, maar de kosten liggen ook hoger. De meest e-Bikes zijn voorzien van een motor in het voorwiel, dat geeft een soort “trek” gevoel, terwijl de motor in het achterwiel juist een “duw” gevoel geeft.

Meer accuvermogen, meer kilometers fietsen

Bij een e-Bike online kopen of leasen moet je zeker de actieradius niet vergeten, dat is de afstand die de elektrische fiets trapondersteuning zal geven aan de berijder. Wanneer de accu leeg raakt zul je deze moeten opladen, of als normale fiets door moeten fietsen. Als je vaak lange ritten maakt is het aan te raden direct bij een e-Bike kopen een extra accu te bestellen of direct een zwaardere accu te laten installeren. Bij de webshop Fast & Furious kun je tegen een geringe meerprijs de standaard accu laten vervangen met een zwaardere accu.

Extra opties bij e-Bikes kopen online

Net zoals je de accu in verschillende soorten kunt bestellen, zijn er specifieke kenmerken die jouw rijcomfort kunnen verhogen. Denk hierbij aan dit soort opties:

  • Er zijn e-Bikes met een verende voorvork, wanneer je vaak over wegen rijdt die niet mooi vlak zijn voelt dat beter bij de polsen.
  • Voor mensen met een verminderde mobiliteit zijn er senioren e-Bikes met een extra lage instap voor een betere balans. Ook kun je een e-Bike kopen met drie wielen, je hoeft dan niet af te stappen bij een verkeerslicht of kruising.
  • Ben je een mamma of pappa? Dan is de Mama e-Bike met optie om twee kinderzitjes te monteren echt iets voor jou! Ook deze fiets heeft een lage instap zodat jouw fiets in balans blijft met maximaal twee kids als extra passagiers.
  • Hoewel je bij online e-Bikes kopen in de webshop behoorlijk wat euro’s kunt besparen zijn goede elektrische fietsen niet goedkoop. Je kunt dan overwegen om een e-Bike te leasen, je kunt zo de e-Bike kopen op afbetaling. Dan hoef je niet te kiezen voor de fiets die je nu kunt betalen, maar de fiets waar je ook echt op zult rijden!

Weet je genoeg? Ga dan snel naar de Fast & Furious webshop voor eBikes in alle soorten en maten. Ook bied men elektrische fietsen specifiek voor dames aan! Als je nog vragen hebt neem dan gerust even contact op met de helpdesk!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *