Rotterdam Schiphol taxi bracht mij laatst naar een zakelijk evenement en ik was aardig verrast door de taxichauffeur en de auto. Ik had even geen zin om met het megadrukke openbaar vervoer te reizen en was van plan een biertje te drinken. Daarnaast was het spitsuur en als ik al denk aan overvolle trams, en metro’s word ik misselijk. Ik ga nooit met het openbaar vervoer en als ik één keer per jaar toch kies om met het openbaar vervoer te gaan eindigt het altijd in stress, irritatie en een hoop gedoe.

Naast mijn liefde voor de Honda, heb ik natuurlijk andere automodellen die mijn aandacht en interesse wekken. Via de taxi service had ik zakelijk vervoer gereserveerd en op de geplande tijd kwam daar een E-klasse Mercedes aanrijden. Wat een sensationele auto is dat; modern, elegant en sportief! De deur van de auto werd opengedaan en daar zat ik dan; een ruimte vol luxe.

Wat ik helemaal interessant vond, was de kennis van de chauffeur. Hij deelde de liefde voor auto’s met mij en we waren de hele rit in discussie over welke auto het beste was. Zo wist hij veel te vertellen over de E-klasse Mercedes waar wij inzaten; zo zorgt de meerkamerluchtvering in combinatie met een continu demperaftelling voor afrolcomfort en kan je daardoor kiezen tussen een sportieve of meer comfortabele autorit. Deze auto is zelfs voorzien van stoelverwarming voor de passagiers voor- en achterin! En als het dan nog niet warm genoeg is, kan je de verwarming van de armsteunen aanzetten. Toch blijft de Honda voor mij de ultieme auto, ik ben zelf al jarenlang blije eigenaar van een Honda auto en daar blijf ik trouw aan!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *