Nederlanders die denken aan luxe en snelle auto’s die beelden zich vaak meteen een Duitse wagen in van de merken Mercedes, Audi of een BMW. En als ze aan Amerikaanse auto’s denken, denken ze al snel aan grote slome auto’s. Dit beeld is echter helemaal verdraaid. Je hebt namelijk hele snelle uitvoeringen van de Amerkikaanse pick-ups. In deze blog lees je waarom jij een grote snelle pick-up wilt hebben.

 

Krachtpatsers

Als we het hebben over Amerikaanse auto’s die naast groot ook nog eens heel snel zijn, dan hebben we het natuurlijk over de Dodge Ram 1500 en de Ford F150 Raptor. Dit zijn pas echt krachtpatsers. De Raptor is uitgerust met een V6 motor met twee turbo’s en de Ram wordt in beweging gehouden met een V8. Beide met meer dan 400 paardenkrachten. Wie een beetje iets van auto’s afweet heeft wel in de gaten wat voor kracht deze pick-ups hebben.

 

De kracht die in de auto’s zit, zit er niet zonder reden. Naast dat de auto’s het de meeste sportauto’s heel lastig kunnen maken kun je er off-road ook perfect mee uit de voeten. Beide auto’s beschikken over een vierwiel aangedreven onderstel.

 

Is zo’n auto iets voor jou?

Het antwoord op de vraag of een Amerikaanse pick up iets voor jou is, is ja! Het is echt speelgoed voor grote jongens (en meisjes natuurlijk). Het begint al wanneer je de moter start. Bij het starten van de moter komt er namelijk een fantastisch mooi gebrul uit de uitlaten. Je moet er alleen van tevoren wel even rekening mee houden dat de auto niet heel vriendelijk is in de stad, denk aan het parkeren en de smalle steegjes. Maar ook dat went. Want wanneer je zo’n dikke bak gewend bent wil je nooit meer anders!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *