importauto-bpm-berekenen-buitenland

Een auto importeren heeft verschillende voordelen. Het wordt daarom ook steeds populairder. Maar wat zijn nu precies de voordelen? En waar moet je aan denken voordat je een auto gaat importeren? We vertellen het je in dit artikel.

Bespaar geld

Een van de grootste voordelen van het invoeren van een auto uit het buitenland is dat u voor dezelfde auto minder hoeft te betalen. De prijzen van nieuwe en gebruikte auto’s zijn bij Nederlandse autodealers een stuk hoger dan bij bijvoorbeeld autodealers in Duitsland.

Een nieuwe model uit Duitsland kan al gauw duizenden euro’s schelen. Ook het aanbod is vele malen ruimer. Dat maakt de kans dat je je droomauto tegenkomt dus een stuk groter.

Tot slot zijn Duitse auto’s vaak met meer luxe uitgerust én geniet je van langere garantietermijnen.

Natuurlijk kun je ook een auto van buiten de EU laten importeren, bijvoorbeeld uit Amerika of Japan. Een auto importeren zorgt ervoor dat je profiteert van financiële voordelen, belastingvoordelen en luxe voordelen.

BPM berekenen

Is je oog op een buitenlandse auto gevallen? Schakel dan de hulp in van een auto import specialist. Je kunt het hele proces uitbesteden of een stuk zelf doen. Wil je nu alvast weten hoeveel de auto je kan gaan kosten? Je BPM berekenen is een slimme eerste stap.

Succes en veel plezier met je import auto!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *