Al ben je een veehouder, ondernemer of vliegtuigmaker een loods kan interessant zijn. Een loods kan dienen als opslag, verwerking of productie van handelsbedrijven, sloop-en saneringsbedrijven, kermis-en circusexploitanten en autogarages. In dit artikel geven wij meer informatie over het belang van een loods en de bijhorende factoren. Veel leesplezier!

Een loods kan zeer nuttig zijn

Als je een ondernemer bent en je hebt nog niet de juiste grootte voor een magazijn, dan kan je makkelijk een loods (laten) bouwen. Het bouwen van een loods kent meer voordelen dan alleen de magazijnfunctie.

Een ander voordeel is, dat je nu meer grip hebt op je inventaris. Met goed georganiseerde en geordende structuur, kan je makkelijker en sneller werken met je loods. In de volgende paragraaf kijken we verder naar de specificaties van een loods.

Wat zijn de specificaties van loodsen?

Een loods kent verschillende grootte en formaten. DE meest voorkomende variant is de 5×16 voor ongeveer €16.000,-. De grootte en specificaties is voor elke klant anders. Een klant die de loods voor magazijndoeleinden gebruikt, zal eerder geneigd zijn om een grotere en hogere loods te bouwen.

Heb je meer behoefte in privézaken? Dan adviseer ik om ten eerste naar de grootte van je tuin of grond te kijken. Een te grote loods kan moeilijkheden veroorzaken, zoals het onderhouden en schoonmaken.

Bespreek je wensen en behoeften expliciet met de aanbieder en wellicht kan hij jou helpen in je keuze, omdat zij meer ervaring hebben bij het aanleggen van deze nieuwe loodsen.

Vond je het artikel nuttig? Dan adviseer ik ook om andere blogs te lezen.

Bron: finish building – nummer 1 in zelfbouwloodsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *