1. Niemand word een geboren quad rijder geboren, dus volg de training

Zoals bij elk ander voertuig is er een training voorafgaan aan het rijden. Let goed op wat hierbij wordt verteld. Je hebt ook kleinere en minder krachtige quads, als kinderen quad willen rijden. De voertuigen zijn zo ingesteld dat ze automatisch hun transmissie hebben, wat betekent dat je niet hoeft na te denken over schakelen. Voordat je begint, worden de voertuigen uitgeprobeerd op de parkeerplaats, waar alle commando’s worden getest in gecontroleerde omstandigheden.

 

2. Het is altijd het juiste moment

Elk seizoen op de Quad is magisch. In de winter kun je heerlijk je weg door de sneeuw crossen terwijl de quad onvermoeibaar verder rijdt. In de zomer heb je de heerlijke warme lucht in je gezicht als een fijne bries. Al met al is het voor het voertuig geen enkel probleem om door weer en wind te rijden. En dat maakt quads rijden zo leuk! Ook voor kinderen, daarom kun je ook een kinderfeestjes quad rijden zo populair.

3. Passagier is net zo belangrijk als de bestuurder

Net als in het leven, wanneer we vrienden kiezen met dezelfde interesses, verlangens en ambities, is het ook belangrijk voor ons om de juiste voorpassagier te kiezen. Hij is degene die het avontuur in de bochten kan ondersteunen, de bestuurder van de stoel beweegt, maar ook de rit vertraagt als hij bang is voor het ongelijke terrein. Meestal switchen de bestuurders en de bijrijders plaatsen, dus het zou een goed idee voor hen om mensen van soortgelijke temperament. Het rijden op een Quad is een goede gelegenheid om echt de persoon te leren kennen waar je al lang mee omgaat en ze in volledig nieuwe omstandigheden te zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *