auto verkopen

1. Eet niet tijdens de rit

Misschien heb je geen tijd gehad om een hapje te pakken voordat je de deur uit liep, maar je moet je eten niet meenemen naar de taxi. De geur kan de bestuurder ongemakkelijk maken, en als het vooral prikkelend ruikt, kan het toekomstige passagiers ook ongemakkelijk maken. Geuren hebben de neiging om te blijven hangen, vooral als voedsel gemorst wordt. En als het morst, kan het de bekleding ook vlekken, die de taxi bedrijf geld kost en tijdelijk hun imago doet pijn.

2. Houd drankjes tot een minimum

Drankjes ruiken meestal niet scherp op de manier waarop eten doet, dus sommige taxichauffeurs staan hen toe. Echter, drankjes hebben de neiging om gemakkelijker te morsen en vlekken te maken dan eten, dus je moet nog steeds voorkomen dat je een drankje meeneemt. Denk aan wat koffie, Cola of wijn zou doen met de bekleding van de auto. Taxi bedrijven moeten betalen om de vlek schoon te maken, en soms moeten ze de bekleding vervangen door bijzonder slechte vlekken.

3. Neem al het vuil mee wanneer u vertrekt

Denk aan de laatste keer dat je een auto binnenkwam die bedekt was met kruimels, voedsel verpakkingen. Voelde je je op je gemak? Stel je nu voor om een taxi te betreden die op die manier lijkt. U zult zich niet prettig voelen, en ook de volgende passagiers zullen zich niet comfortabel voelen.

4. vraag uw chauffeur niet om te veel passagiers te nemen

Misschien heb je een paar vrienden of collega’s deelnemen aan uw rit op het laatste moment. Als u echter de passagiers limiet van de cabine overschrijdt, u de chauffeur niet vragen om u in te schrijven. Iedere passagier moet een veiligheidsgordel hebben en niemand kan er een delen. Bel een tweede cabine of bestel een busje of Limo transport als uw feest niet in één taxi past.

5. Gerenommeerd bedrijven bellen

Er zijn veel taxi bedrijven in Nederland, je hebt een taxi bedrijf in Bloemendaal en een taxibedrijf in IJmuiden.  Welke bedrijf je ook belt zorg ervoor dat het een gerenommeerd taxi bedrijf is.

6. vraag uw chauffeur niet om te snel te rijden, of de wet te overtreden

Misschien moet je haast maken om je bestemming te bereiken, maar je je taxichauffeur niet vragen om door rode lichten te rijden, over de snelheidslimiet te rijden of door stopborden te blazen om je daar op tijd te krijgen.

7. Wees beleefd, maar kort, als je niet wilt kletsen

Soms taxichauffeurs willen graag hun passagiers te leren kennen. Echter, als je geen zin hebt om te kletsen, houd je antwoorden kort misschien een of twee woorden lang. Korte antwoorden signaal dat je niet wilt om te praten, zodat uw chauffeur moet je alleen laten. Je kunt ook beleefd verklaren dat je geen zin hebt in een gesprek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *